Forum utworzone dnia: 13/02/2012
Solarium - Tychy - Najlepsze Solarium w Tychach
Najlepsze Solarium w Tychach ?
14 Lutego 2012, o 08:16
Skoro jest taka możliwość to i ja zapytam jakie Solarium możecie mi polecić w Tychach ? Gdzie jest nowocześnie są nowe fajne lampy i względne ceny ?
14 Lutego 2012, o 08:30
ja polecam solarium na STARYCH TYCHACH w budynku "RZEMIOSŁA" jest to dość nowe solarium łóżko i tuba rewelacja i ceny również atrakcyjne, a 8 raz opalają za DARMO :)
14 Lutego 2012, o 15:12
Wczoraj byłam na solarium Miami Sun i jestem zachwycona. Nie dość, że obsługa jest profesjonalna, miła ruda Pani jest kompetentną osobą. Sam lokal jest bardzo przyjemny i swoim wyglądem zachęca do korzystania właśnie z tego solarium. Łóżka wyposażone są w nowe lampy. Ceny też ok i są karnety.
17 Lutego 2012, o 12:20
ja chodze na os W ul witosa, ergoline dobre lampy cenowo w miare
9 Kwietnia 2012, o 21:33
Ja również polecam na oś W Solarium - SUN Studio ul. Witosa 2. Obowiązuje tam też promocja, że 8 opalanie jest gratis.
6 Maja 2012, o 07:38
3A mogę polecić na Budowlanych, obok kwiaciarni przy wejsciu do pasazu Europejskiego. czysto, ceny bez przesady, miła obsługa. chodze od czasu do czasu i nigdy nie narzekam.
9 Maja 2012, o 20:18
E solarium lepsze jest sloneczko i rower ja sie opalilem na rowerku i zdrowo i sportowo a solarium postarza