Rondo obok \"Tesco\"
konto usunięte

22 Września 2011, o 13:15
Dojeżdżam do pracy na "tereny przemysłowe" przez nowe rondo wybudowane na ul. Towarowej. Słyszałem, że przebudowa miała ułatwić przejazd samochodom ciężarowym, których przejeżdża tym rondem bardzo dużo. Widząc efekt końcowy chcę zapytać projektanta tego ronda CZY WIDZIAŁ W SWOIM ŻYCIU SAMOCHÓD CIĘŻAROWY i to najczęściej z przyczepą (naczepą). Sądząc po wielkości ronda i szerokości drogi na nim to myślę, że nie ma o tym zielonego pojęcia. Pozdrawiam
img [3] img

23 Września 2011, o 08:52
Ja słyszałem ze przebudowa miała na calu zmniejszenie korków jakie tam sie tworzą w godzinach szczytu lecz co z tego jak droga na tereny przemyslowe to męka i wg mnie idealnym rozwiązaniem byłby przejazd na wprost pod rondem ( tak jak w Katowicach) lub nad nim , zdaje sobie sprawę że nie byłoby to łatwe lecz nie ma rzeczy niemożliwych .
img [0] img

25 Września 2011, o 17:49
Dlaczego w miejscu gdzie można przejeżdżać przez drogę rowerem jest tak wysoki krawężnik. Przed ,,remontem" krawężnik był na wysokości drogi, a tu jak zwykle nie pomyślano o rowerzystach.
© 2001-2012 by NOLTYCHY.pl & Control   Reklama |  Kontakt |  Mapa serwisu |  Polityka prywatności |  Zasady korzystania z serwisu |  Partnerzy |  rss RSS